Merhaba!

Ben diyetisyen Melisa Taşkın. 1998 yılında İstanbul’da doğdum. Küçüklüğümden beri sağlığa karşı hep bir ilgim vardı. Aynı zamanda insanlara faydalı olabilmek, sürekli iletişim halinde kalabilmek ve dokunabildiğim kadar
çok insanın hayatına dokunmak istiyordum. Bu isteklerim doğrultusunda diyetisyen olmak tek hayalimdi.

2016 yılında tek tercihim olan İstanbul Medipol
Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandım. Okul dönemimde birçok hastanenin farklı alanlarında ve uzman kişilerin kliniklerinde stajlar yaptım. Sürekli okudum, yenilikleri takip etmeye çalıştım ve araştırdım.
Beslenme ve beslenme ile ilgili çeşitli eğitimlere katıldım.

Diyetisyenliğe hiçbir zaman sadece ‘diyet listesi’ yazmak olarak bakmadım ve bu algıdan hoşlanmadım. Sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirilmesi gerektiğine inanıyorum ve danışanlarımda bu bilincin kazandırılmasını amaçlıyorum.

Hem kendimi hem de danışanlarımın hissettiklerini ve hedeflerini daha iyi anlamak için profesyonel yaşam koçluğu eğitimi aldım. Daha güçlü bir iletişim kurabilmek için bu yönümü de geliştirmeye devam ediyorum. Üniversite yıllarımda yemek yapmaya ve temiz içerikli tarifler geliştirmeye olan ilgim arttı.

Böylece, geliştirdiğim tariflerimi ve öğrendiğim bilgileri Instagramda(@melisataskiin) paylaşmaya başladım. Şu anda online beslenme danışmanlığı vermekteyim. Ayrıca, farklı lezzetler denemeyi, yeni yerler keşfetmeyi, spor yapmayı, kitap okumayı, kahve keyfi yapmayı ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum!

Hedeflerinizin benimle kesiştiği noktada sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum!